dilluns, 17 d’agost del 2009

Assemblea Extraordinària i llista oberta per anar a veure la tornada de la Supercopa

El passat divendres es va cel·lebrar l'Assemblea Extraordinària amb un pobre éxit de públic, els socis vàren estar representats per només once persones. L'acte va ser molt profitós ja que la Junta va presentar el reglament per sol·licitar entrades i els socis vàren aportar certes suggerències o esmenes per millorar-lo. Breument el trobareu penjat en aquest blog.
A més, es varen poder repartir el 70% dels carnets i es va obrir la llista per poder sol·licitar entrades per el partir de tornada de la Final de la Supercopa del proper diumenge 23 d'agost. La data límit de sol·licitud serà dimecres 19 d'agost a les 20:00 hores, quan es farà el sorteig si es supera el nombre de 10 sol·licituds i s'entregaran els abonaments a Can Laporta.
També es va acordar que per poder optar a les entrades cal tenir una antiguetat de soci d'almenys un mes, de fet, la Junta es compromet a lliurar el carnet de soci de la Penya abans d'un mes de la data d'ingrés i, un cop el càrrec de cobrament ha estat realitzat satisfactòriament.
D'altra banda, també, es va informar als socis de la campanya d'adhesió a la Penya de diversos comerços on es podran trobar descomptes. En breu, aquesta informació també la podreu consultar aquí en el nostre blog.
Atentament,
La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada