dimarts, 12 d’octubre del 2010

XXXIII Trobada mundial de penyes a Donosti

La nostra penya ha estat present en una trobada mundial per primera vegada. Ha estat a un lloc privilegiat: Donosti, amb una organització magnifíca i dins un ambient festiu. El nostre vice-president: Eduard Cardona  i dos membres més de la junta han estat els que ens han representat.
La trobada va començar el divendres 8 d'octubre amb el sopar de benvinguda a Tolosa. El dissabte al matí als jardins Federico García Lorca va tenir lloc la desfilada dels estandarts fins al kursaal, un cop allà es va inaugurar oficialment la trobada amb la presentació i foto oficial de totes les penyes a l'escenari. Allà varem tenir l'oportunitat de saludar a directius del barça, i al propi president Sandro Rosell.
A la tarda, abans de la reunió de penyes, es va projectar el curtmetratge "Chorreo. La gran broma del 2 a 6". Després de la reunió oficial de penyes, on va tenir lloc la presentació de la nova mascota de penyes, va haver el sopar de directius, penyistes, ex-jugadors, com Moratalla, el Lobo Carrasco, Julio Alberto i periodistes.
Dir-vos que vam tenir una afectuosa acollida per part de tots, i una afectuosa salutació des d'aquestes pàgines per el delegat del Consell Consultiu de Penyes de Barcelona occidental: Salvador Balsells amb qui vam compartir taula i es va portar magnifícament amb tots nosaltres.
Fins la propera trobada !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada