diumenge, 19 de desembre del 2010

100 euros cap a la Marató!!!

1 pantalla que es veu de col..., 40 persones, 100€ per la Marató de TV3 i 5 golets del Barça, aquest és el balanç més que positiu de la transmissió del partit d'ahir als Porxos de Can Laporta. Agraïm la col·laboració de l'Ajuntament per cedir-nos la sala i a tots els assistents per la seva aportació econòmica en benefici de la Marató.
Certament, la junta, no sabíem de la resposta del soci, per motius tècnics no havíem pogut assegurar que es podria cel·lebrar l'acte fins ben bé 24 hores abans, creieu-nos, al final la última possibilitat que quedava va sortir bé, gràcies Edu i Laura, per la vostra ajuda logística.
M'agradaria fer aquí una crida al soci pensant en noves retrasmissions, ahir era un partit de portes obertes donat el seu caire benefic, però les properes, sobretot si es donen per una plataforma de pagament, seran d'accés exclusiu als nostres socis. Per tant, si tots volem trobar-nos per disfrutar junts de partits perquè així ho demanàveu, creiem que l'assistència ha de ser major, i més encara si pensem en trobar un local i adequar-lo per poder fer aquests tipus d'actes. Necessitem el vostre suport.
Recordeu, estem davant el millor Barça de Guardiola i segurament davant el millor Barça de la història, no ens ho podem perdre, disfrutem-ho junts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada