diumenge, 29 de maig del 2011

Felicitats i Gràcies

Felicitats Campions, felicitats penyistes i felicitats companys de Junta!
Gràcies a l'Ajuntament per cedir-nos un lloc fantàstic on poder cel·lebrar i viure el nostre sentiment culé d'una manera immillorable. Gràcies als companys de Can Laporta per facilitar la feina no només a nosaltres sinó a totes les entitats jonquerenques. Gràcies al MUME per cedir-nos les cadires, la pantalla i el projector, va anar de cine. Gràcies al Gràfic per deixar-nos les graelles per poder cuinar les botifarres. Gràcies als tres cuiners, Pere, Jaume i Jeroni, per ajudar-nos a preparar la botifarrada, tot estava boníssim. Gràcies a l'Arnau per ser el nostre "barman" improvissat, ningú no va passar set. Gràcies companys de Junta per ser capaços d'organitzar de manera brillant una festa com aquesta, les Finals de la Champions han de ser les nostres Festes Majors.
I, finalment, gràcies a tots vosaltres, als penyistes i als que no ho sou, per passar la tarda amb nosaltres, omplir els Porxos de bona gent i disfrutar de la millor final que mai hem organitzat. Hem pres bona nota de les vostres mostres de suport i de les vostres felicitacions per tot el que es va organitzar, la intenció és i serà intentar millorar sempre el nostre servei, recordeu que ja tenim una final a la cartera per l'any vinent, el Mundial de Clubs.
Això si, tot és molt més fàcil quan saps que tens el millor equip de futbol de la història al teu favor i que difícilment et fallaran. Gràcies Barça per fer-nos feliços i fer-ho d'una manera brillant i espectacular, mostrant al món què i qui som els catalans. Què voleu que us digui d'aquest equipàs....

Moltes Felicitats i Moltes Gràcies!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada