dimarts, 17 de setembre del 2013

Celebració del 35è Aniversari

El passat diumenge 15 de setembre es va celebrar el 35è aniversari de la nostra Penya. Miraculosament la pluja no va fer acte de presència, però el vent va fer deslluir la festa matinal a la plaça Nova.
En primer lloc, cap a les 11 del matí es va servir una xocolata ben calentona i la mainada van poder disfrutar d'uns inflables fins el migdia. A les 12 va tenir lloc una petita cercavila des de la plaça de l'Ajuntament, passant pel carrer Major, Àries Comelles i l'aparcament del riu fins a la plaça Nova. Un cotxe històric, cedit per el Sr. Campà, juntament amb els Xanquers i Grallers de l'Albera, van passejar la copa de la Champions pel nostre poble davant l'admiració dels veïns que s'afanyaven a fer fotos. Un cop a plaça es va servir un aperitiu popular per començar a fer boca del bon dinar que ens esperava.
A partir d'aquest moment la festa es va traslladar al Restaurant Can Pau de Cantallops, on més de 120 penyistes i amics van gaudir d'un fantàstic dinar d'aniversari. Ens van acompanyar les penyes veïnes de Torroella de Montgri i de Figueres, el Sr. Lluis Grau, president de la Federació de Penyes de l'Empordà i Catalunya Nord, l'alcadessa de la Jonquera, Sra. Sònia Martínez i el Sr. Dani Sala, membre de l'Àrea Social del F.C. Barcelona. A l'hora del cafè hi va haver parlaments de tots ells juntament amb el del Sr. Esteve Pous, president de la nostra Penya, qui va rebre per part dels membres de la Junta un reconeixement als 35 anys de presidència de la Penya, siguent l'únic membre de la Junta fundadora que encara pertany a la Junta actual. També es va descobrir el quadre encarregat al reconegut pintor local Antonio Federico per tal de commemorar l'aniversari i se'n van repartir litografies als socis. Finalment, la festa va acabar amb uns sortejos i premis per a els assistents.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada