dilluns, 13 d’agost del 2018

NOVETAT ABONAMENTS GIRONA

Estimats/des penyistes,
És un plaer anunciar que dins el marc de celebració dels nostres 40 anys de Penya, la Junta ha apostat per a donar un nou servei molt especial aquesta temporada.
I és que posarem a disposició de tots els nostres penyistes 2 abonaments per veure el Girona a Montilivi a un preu molt reduït.
Les localitats estan situades a preferent , cobertes de la pluja i amb una visió espectacular del partit.
I tot només a un preu de 20 euros el carnet.

Com funciona per demanar el carnets ?
Molt senzill, es publicarà al bloc de la penya per cada partit tal i com fem amb els abonaments del Barça. Els interessats han de fer un mail a penyablj@gmail.com.
Les normes, en cas de demanda de més de 2 socis, seran com sempre, prioritzant els que no hi haureu anat mai. Per gaudir d'aquestes sensacionals condicions , els partits contra el Barça, Bilbao i Espanyol quedaran descartats i el dia del Madrid el preu serà el mateix que a taquilla.

Tota la resta de partits els penyistes hauran de pagar 20 euros, i en cas que no hi hagués demanda i algun no penyista estés interessat serien 30 euros.

Esperem que gaudiu d'aquesta iniciativa, des de la Junta us anirem informant durant la temporada de nous serveis i actes que estem preparant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada